Klinikken

Trækobbel 3, 6330 Padborg

+45 74 67 50 50

KLINIK FOR

FYSIOTERAPI, AKUPUNKTUR OG TRÆNING


 


KLINIKKEN

Praktisk information inden behandling

  • Skal der gives tilskud fra den offentlige sygesikring er det vigtigt at der foreligger en henvisning til fysioterapi fra læge eller sygehus.


  • Hvis klinikken skal afregne med en forsikring bedes forsikringens behandlingsgaranti venligst afleveres ved 1. konsultation, medmindre andet er aftalt eller fremsendes elektronisk.


  • Du bedes køre dit sygesikringskort igennem kortlæseren hver gang du ankommer til behandling.


  • Medbring venligst et lagen eller stort badehåndklæde. Du kan også købe et lagen af os, det koster 10 kr.


  • Afbud skal ske senest samme dag inden kl 9.00. Det er altid muligt at lægge en besked på vores telefonsvarer. Ved udeblivelse eller for sent afbud tages gebyr 160 kr. Forsikringer dækker ikke udeblivelser.


  • Der er en egenbetaling ved fysioterapi. Du kan betale hver gang eller samlet en gang om måneden, hvor regningerne bliver udskrevet og sendt pr mail. Oplys altid gerne mailadresse til vores sekretær.


  • Vi indberetter gerne til sygesikringen Danmark, hvis du oplyser os om at du er medlem.


  • Pt der har medicinkort fra kommunen kan meddele dette til sekretæren, da vi så kan sende den del af regningen der ikke er egenbetaling til kommunen.

Personale:

Uwe Christiansen

Fysioterapeut


Uddannet fysioterapeut i 1994 i Esbjerg og derudover også uddannet akupunktør i Århus. Jeg har været Klinikejer i Padborg siden 2003 og er desuden tilknyttet Privathospitalet Kollund som fysioterapeut.

Lina Bielfeldt

Fysioterapeut


Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2010 og har arbejdet i klinikken siden 2012. Jeg er meget glad for mit arbejde og nyder afvekslingen mellem den individuelle behandling og holdtræning. Jeg har uddannet mig til specialiseret urogynobsfysioterapeut.  Min fritid bruger jeg med min familie og nyder naturen

Marianne

Sygeplejerske/sekretær


Marianne er sygeplejerske og klinikkens sekretær. Har det administrative overblik, laver aftaler, passer telefonen og ordner afregning. Er du medlem af Danmark, har medicinkort eller skal din forsikring betale giver du Marianne besked.

Rhina

Fysioterapeut


Jeg blev uddannet professions bachelor 2005 i Esbjerg. Jeg har arbejdet i klinikken siden 2007 og klinikken er blevet mit 2. hjem.

Jeg er en kvinde med let til smil og fart over feltet.

Jeg elsker sport og bruger meget tid på løb, MTB, svømning og fitness træning.

Simon Glansager- Schmidt

Fysioterapeut


Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2016 i Haderslev og har arbejdet i klinikken siden 2016. Jeg er en ung mand med godt humør der brænder for mit fag. I min fritid dyrker jeg fitness, fodbold og min familie.

Åbningstider:


Mandag – torsdag      07.30 - 17.30

Fredag                           07.30 - 14.00


Telefontid:

Mandag-torsdag         kl 09.00-15.00

KLINIK FOR

FYSIOTERAPI, AKUPUNKTUR OG TRÆNING

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Torsdag:     07.30 - 17.30

Fredag:                         07.30 - 14.00


Telefontid:

Mandag - Torsdag:     09.00-15.00

KONTAKT

+45 74 67 50 50

Trækobbel 3, 6330 Padborg

Copyright © 2017 · All Rights Reserved